icketrött

idag tänker jag sova tidigt, klockan e elva och snart är det för sent för tidigt :P haha! men jag somna ju i soffan från sju till kvart över nio typ ;s gissa om jag är pigg !? hihi. inte smart :p så nu ska jag borsta och lägga mig och filosofera lite. haha, vet egentligen inte riktigt vad det betyder men spillerill ;).
fast jag är egentligen hungrig, så sitter och äter av rosalies godis, hon va osmart och lät mig äta lite av det :p och nu kan man ju inte sluta ;) hehe. förlåååt (a)
aja, fet icke trött..  men godnatt!! :* -.-



mjamja!

tjobre va händer jaoo!?

jippi, missa fysen idag för va i skolan -.- jag som va pepp på fys faktiskt!


today, har jag ont i huvudet. och en sak till. jag bli slak på vårt nya schema, börjar inte elva imorn. utan tjugo över nio ! de e inte chill. tur att man har camilla och de andra i klassen :D!
sucksucksuck!!! helt galet sjukt, ha tålamod? mjo....

sees!

PEPP

ska väl dra vidare till broder, rosa och hespen! =) hihi.
och så säger Ludde att jag ska med och spring, men det orkar jag inta (a). det är söndag ;) haha!
ikväll ska jag äta mat med Moiis ocj Ludde iaf. (:

ses!





La di da - Baracuda = pepp,pepp,pepp,PEPP!!!


happy

wiiiiie, nu äre bara conversen kvar, och dom inkasseras nästa gång man e i sundsvall ;D MELIKE





naatttttii :D:D :*

tt

Save me from this.
för jag orkar inte, men kan inte stå emot.








godnatt! :*

(a)

melike! tiokamp today. haha! vi slog nästan tvåorna och treorna!! men MP09&SP09B är bäst ändå!! PUSS :*
asså allt det här är sååå mkt över min förväntningar, så mkt bättre! tack ;)

Slutade kvart över 11 kanske! härligt, ska snart äta. magen kurrar ;) hihi 

seyah :*






MP09!!!

Lek imorn med MP09 & SP09B. hihihihi!!


tips and trix

ska snart krypa ner i sängen! skönt, har varit en tuff dag. har varit i skolan från kl 8 till nästan halv 4 ;s skänt med sovmorron imorn, börjar kl 9 :D! soo, slepwell cykelställ

Home - Daughtry



För dig som bryr dig om ditt hår, tänk på:
- Ta bara schampoo i hårbotten och inte på topparna (det sliter)
- Ta bara balsam på topparna inte i hårbotten (det blir fettigt lättare)
- Innan du går ur duschen ska du skölja håret med kallt (cirkulationen kommer igång)
- Borsta&massera hårbotten var&varannan dag
- ÄT massa C-vitaminer (super bra för håret)
- Använd massa serum och silikondroppar (godis för håret)
- Klipp dig gaska ofta



seyaah :*

onsdag (n)







ännu en dag i skolan, rolig början.. fast inte 2h naturvetenskap ;s sen imorn ska vi cykla i spöregn, fast har ingen cykel, så det blir problematiskt! ;o måste ner och handla också.. 
snart ska alla curlare jonglera. HAHA, jag kan då inte! tihi. 

bara onsdag är över så bli jag happy igen :D



hallå, kan nån skruva upp värmen i lägenheten xD, det är sjukt kallt här hela tiden. :( 


:*





säng





ååh, nu ska jag sova . så jävla härligt. fast vet att jag kommer att vakna upp med ömmande ben xD :P inte bra.. är sjukt trött. så natti :*

iiih!! :D

it feels right ! :D asså klassen känns bra, curlingen känns bra, asså eleverna ;), min sambo är bra!! och hockeyn känns väl okej liksom :D kan det bli bättre? :p detta hade jag inte trott! fast, som vanligt kommer det tider då allt är skit, men det får man räkna med. kanonstart iaf! det behövde jag....


Can you feel the love tonight - Elton John

skola :s ;o

undra vad som kommer hända nu!? sista dagen på sommarlovet. tur att det är sol iaf  :) känns som att jag varit vaken hur länge som hels. men det är egentligen bara morron nu :s hah. skulle vilja kolla runt lite, men orkar inte :P ska väl snart äta med rosalie och hennes päron :p sen blir vi lämnade här :):) (y) ! 

ångest för skolan ;s




nu är det bara conversen & gitarren som fattas! <3

fri

hallo!!
asså det e sjukt kul här. jag har inte varit det minsta nervös, allt känns rätt!! kanon. hoppas nu bara att skolan också kmr bli okej!
allt fixat i mitt rum, nästan.. ska fixa lite tavlor och annan utsmyckning :P så man får det lite mer personligt och mysigt! :D loveit! och alla e ju så sköna här ;o änsålänge. kommer förmodligen inte många bilder eftersom min cpkamera på telefonen e tresig -.- och min vanliga kamera också :'/ tragiskt.

godnatt! 

30 timmar kvar till MP09, curlinggymnasium ^^

tidsfördriv


Långa bilturer:
det är det jobbigaste som finns, att sitta still i en bil. imorn blire så. 6 timmar. varför ska allt ligga så långt bort? om man uppfinner en flygbil så kanske man kan åka fortare? hatar att sitta still. det gör mig stressad och nervös. nej, usch, fy och blä för långa bilturer!!


Damm:
sådant som finns i mitt rum just nu. hatar damm. varför finns damm? lite onödigt liksom. ingen blir glad av att det finns damm. när man väl ha torkat bort allt, så tar det inte lång stund innan det kommer tillbaka. speciellt i mitt rum. jag städar ena dagen, och andra dagen är det lika mkt igen.. suck! nej städning över huvutaget är inte min grej! (n)


Reklamen på spotify:
bläbläblä, avskyr kärringens röst. avskyr tv-reklam också. men detta tar priset. asså efter varannan låt typ. det borde inte finnas reklam! höhö. nej, ingen hit. haha fattar ni, hit = musik = spotify. hohohoho, bra humor -.-





Gitarrer:
vilket mästerverk :D loveit. bara kunna spela ur sig alla känslor man har. det är underbart! allt känns bara så enkelt när man spelar, men tänker inte så mkt. det är bara så roligt allting. jag lovar er! pröva, jag blir glad bara jag tänker på det! :D pussssss på gitarrer!!! :*


Lugn & ro:
det bästa som finns är att bara slappa i ensamhet. det är väl alltid kul att ha nån med sig, men just det där med att kunna vara sig själv till 1000000%, inge behöver bry sig osv. det är så skönt. kunna ligga hur man vill i soffan och kolla på vilket tv.program man vill.  elr bara sitta och läsa en bok och vara hur osocial som helst. det är toppen! fast jag skulle aldrig klara ett liv med bara lugn och ro, men det är ett stort + att det finns iaf :D!!


Curling:
vilken go teamsport! man blir så peppad och glad av curling. såklart finns det tider då man inte alls gillar det, det går piss och ingenting fungerar. men om man nu har det där perfekta laget så kan ingen stoppa en. men är sämst och bäst tillsammans! alla känner varann extremt bra och kan lite på varann. det är känsla, lagkänsla! sånt gillar jag! jag vill verkligen ha ett sånt lag, hoppas!! allt blir så mycket lättare om alla e positiva och glada.. fast man förlorar kan laget stötta varann. SÅKLART får man gråta och va sur, men man gör det med ett litet litet leende på läpparna eftersom man älskar curling och för att det är så otroligt kul att få vara på is och spela! (y)




PEPP!!!

tomorrow

imorgon flyttar jag , flyttar från alla skitsnack i malung och hoppas på bärre tider i härnösand. feels good :D
nästan allt är klart, ska väl röja lite i mitt rum bara imorn och kolla så jag inte glömt nått. fast det kommer jag göra ändå :D haha, finns alltid nått man glömmer liksom. 
pappa ringde te ishallen idag också :P kanske får spela lite med 95/94 killar :D (y), det blir nice. annars kommer jag nog sakna hockeyn för mkt :O :p

men nu ska jag äta kexchoklad och se på film :*

kaos

fan, har jätte mkt att göra imorn, suck. jag kommer få panik, bli stressad som fan, bli sur på allt och alla. hur ska det här gå? just nu känns det som att jag inte vet nånting, ifs gör jag inte det heller.. 



orkar inge mer idag nu. godnatt :*


bara liiiite kvar

tjenixen
dagen till ära , jag har gjort det jag ska, för en gångs skull :D haha..  bara kartongerna kvar att köpa. ska nog be pappa åka ner. har precis kollat på soffan. asså den ser bra ut, är skön osv, men lite smuts här och var eftersom mina småkusiner har suttit i den. men ska försöka ta bort det mesta med klädgrejsimojstvätt =) ska bara packa i det sista , sen åker jag till skinnarvallen och spelar fotboll. asså fotboll suger xD haha, har tränat 3 träningar i år, och detta blir min tredjr match. hoho. matchen kan ju vara roliga liksom ändå :D xD om vi vinner :P och det gör vi! nej, en kvart kvar sen ska jag åka. så hare bra , hörs & syns. :*

var är värmen?

just nu skulle jag behöva sommar lite till. få lite färg på sig hade inte varit fel. + att jag hittade mina skönaste shorts idag ;o har letat efter dom hela sommaren, och nu när den är slut. dååå ska jag hitta dom. galet lack jag bli :p 



nu ska jag fortsätta packa, sen tandläkaren...

seeyou :*

"sovmorgon"

vakna rättså nyss, sovmorron på en halvtimme!? jippi -.- 
nu blire att ta en liten dusch, sen åka och uträttta lite ärenden. återkommer under dagen.  
 
panik

irriterande

jag har kommit på en sak. att inläggen och headern på bloggen förändras beroende på vilken webbläsare man har. det finns säker fler saker jag inte lag märke till heller som ändras. helt sjukt. varför ska det vara så? det är bara jobbigt. 
just nu är jag inne på google chrome, och där ser allt primus ut (y). men sen om jag går in på internet explorer så blir allt kabba. (detta gäller min blogg) min header försvinner. det blir bara vitt. och mina bilder i inlägger lägger sig lite vart de vill. liiite irriterad blir jag allt. så alla som tycker det är rörigt i min blogg på något vis, förlåt. men kan inte hjälpa det! :s

nusåå.. godnatt :*

godnatt

DU är speciell! 
men tänk på att inte ta en person för hur den ser ut. kanske just den person tänker och tycker precis som du.



trött & glad

har kommit på att jag saknar min tv på rummet :( har en men ingen box. -.- suck. kan inte se på roliga serier på kvällarna längre. buuhu :'( 
får lyssna på musik och nöta youtube ist xD :P

 hoho (: pepplåt ffs! xD 

Wolves of the sea - Pirates of the sea


haregott :*

rik?:D







hoho! jag har just kommit  på att jag äger 10 000 kr
JAAAAAAAAAA!
 hahaha. nu kan jag
 köpa det jag vill! gr8.  

seeyaah :*

snartså

jadu, dagen kan bara sägas med ett ord, konstig. vet inte varför, men känns bara som bortkastad tid ;o .. fast man varit med malin, medde och becca! dom är bäst. men skulle ha packat ist känner jag. 



imorn blire att gå upp supertidigt. måste fixa mkt till flytten, inte mkt tid att heja om,
kan inte allt bara vara klart? . menmen.. eftersom jag inte har tagot fingrarna ur röven och börjat packa lite mer i tid får jag väl skylla mig själv















detta ska ske imorn:

  • åka till mormor och kolla på soffa, 
  • åka till morbror och kolla på skor, 
  • åka till dalaridå och köpa kartonger, 
  • packa i alla kläder i kartongerna, 
  • tvätta, 
  • åka till tandläkaren, 
  • spela fotbollsmatch... 
och vips är det torsdag...





blir verkligen inte att vara uppe lika länge som igår ;o  ..  det kommer inte funka om jag ska upp vid 8-9 . haha,

:*


sleep well, cykelställ

GODNATT, elr morgon ;s :*

bara för att

jag är fet hungrig, och fet sugen på att spela gitarr.... men jag då är jag nog för högljud ;o ?
har fet tråk också , funderar på att sova *-)     .. hm, snart


crush cover, hon är mkt duktig :'D



seeyaa  :*

pigg









hejsan,hallå. jag måste bara säga att jag är pigg, och klockan e 4 och jag kan inte sova. hm, suck! 







den ända som är social och pratar med mig är världens sötaste moa! btw, besök hennes vackra blogg...... http://moamariasoderberg.blogg.se/ 

snart härnösand. är inte så nervös för att flytta, vara själv, börja göra allting själv osv.. utan det är själva skolan som jag gruvar mig lite för. men antar att det är normalt :p

återkommer om jag har tråkigt :'D :*

pank

hejsan!

funderar på en sak, livet är dyrt. speciellt om man ska flytta ;s fast det är väl egentligen ganska självklart!? kanske.
har iaf plockad ihop så gott som alla kläder nu. känns bra (y) 

jag måste ha nya skor, man kan inte gå med sandaler hela vintern? men har inte råd -.- hur gör man då?
sen en gitarr, då har jag ännu mer inte råd. suck..

VILLHA!
och jag har bara 3500




haha, maddes låt ;)

Markoolio rider igen - Markoolio


Tjenixen :*

leklek

hej igen, jag är rättså hungrig. bara ätit frukost idag. så ska nog gå ner och käka lite nu. min klädhög på golbet har inte blivit så himla mkt mindre, kanske nått plagg ;P haha ..


dagens outfit iaf:







topp (som egentligen är en kjol) - cubus, 299kr

bälte - h&m, 99kr

jeanstights - vero moda, 299 kr

armband - köpt på rhodos, 2 euro















ohyeh. hare fint !! :*

vi är bäst!

hallo alla glada :) idag skulle jag ha börjat packa, men jag va  så sur på min cykel så jag la mig i soffan och kolla på friidrott ist ;o  jag är egentligen jättedum! ska börja imorn. SKASKA! sen SKA jag beställa gitarr innan jag åker. vill iaf :p



ett seriöst kort på mig och madde , som vanligt.. hahah xD



återkommer kanske senare :*



tycker detta är en bra akustisk version av forever med chris brown :D! enjoy...




Madde&Sofia = myskväll

sådärja, hemma igen . härligt. så nu blir det en MYSKVÄLL med madde. det gillar vi. ska bara packa i lite smått och gott, sen fara med cykel i spöregn till ok och hyra film sen till madde :') KALLT ;S hehe.'

var nyss åå bowla med moster och kusinerna, trevligt. spelade 10 serier ;O gissa om jag va kooookhet efter det.. ojojoj ;) men nu ska jag skynda mig litegrann, så inte madde får vänta så länge (a)


nu tar vi en gammal gooding ;) tänker på sommarjobbet med flickorna :D

Wagon wheel - Against me


fina flickor ränsar rabatter :D :*

stenar och kräftor

jaså, nu sitter man här och trökar.. som vanligt. finns inget att göra här på kvällarna. se på tv, spela kort/spel. jääättte kul -.- , kan vara om det är lite roligaree personer här. men nej. 

tror väl att vi ska ut och kolla kräftburar lkite senare. blä :S kräftor e läskiga ;o

haha, erkänn att man blir lite uppmuntrad av låten x'D , min fobi för kräftor försvinner då (a)!!

Eddie Meduza - Kräftkalas

uuuuh, titta på den här kräftan liksom ;o BLÄ (a)


vi fiska lite fisk idag, några abborrar och mörtar.. men första fångsten, det en STEN!??  haha, en sten liksom, då har man lyckats bra om man fiskar upp en sten. xD pappa rodde drag åå trodde först han hade napp, men nej.. så då trodde han såklart att det va nå gräs elr liknande, sen drog han upp det , och på kroken sitter det en sten ! hahah, om vi skratta. jag tror att det finns guld i stenen iaf (a)


nu blire att söka efter kräääftor ;o ;)  

:*

hoho^^

Tjollahopp :D det blev att ta med datorn (Y), fast egentligen blir jag bara irriterad när det går så segt >_< (a)  menmen. får iaf bllogga lite medans man väntar på att få komma hem -.-

borde sova ( som vanligt -.- ), SUCK. jag måste tänka mig för lite. det blir alltid för sent varje kväll.. 


imorn blire lite fiske i tredje sjön, brukar oftast fiska i första och andra :P haha. om nån fattar xD :) ska försöka få upp lite mörtar så kan man lägga ut kräftburar sen.. tycker inte om kräfter men shitthesame (a)


här kommer iaf en happyface/sadface låt..  många tårar har fallit till denna låt och även många glada miner ;p


Jag är på väg - Björn Bröder


Kättbo

hej alla!  e lite stressad just nu :P ska till stugan och fiska kräftor i helgen. såå är på g att åka nu, snart. egentligen har jag inte tid med det här. jag borde packa och träffa folk ist, meen. ack nej, det får jag inte. tragiskt.
så just nu är inte mamma glad på mig, måste nog kila ner nu. kanske har med mig datorn, vi får se. annars hörs vi till veckan.

ooh, lyssna å låten. jag gillar, ni får lite text med också :D haha :) here fint! :*


Crush - David Archuleta



om jag längtar till härnösand :D                                                      

tjollahopp

jag har ont i nästan hela kroppen, så vältränad är jag ;D  bara av en fotbollsmatch liksom ;o haha! jaja. det går väl över förr elr senare. 

jag har kommit på att jag måste börja packa :o bara en vecka kvar typ :s, och så vill jag hinna va med massa massa kompisar, kmr inte hinna!? hmm.. usch, nu blev jag depprimerad och stressad. nej.



blir glad av lejonkungen :) vill verkligen se filmerna igen.. 
denna låt har spelats på min gitarr ett tag nu :) 

Lejonkungen 2 - Vi är en


idag ska jag sova tidigt! det är bara så! och så ska jag upp imorn, innan 11. PUNKT SLUT. kanske mår lite bbättre av att vänta tillbaka dygnet lite. 




magkänsla

hej, nu e min magkänsla såhär igen :s varför? 
det känns jätte konstigt, inte illamående, men orolig. jag vill inte sova heller :s .. fan. jag måste vända tillbaka dygnet. asså kan det bero på att man har helt fel dygnsrutin? jag tror ändå inte det.. kanske för att jag flyttar snart? hmm...  aja. hoppas det går över snart.

blev att va lite emd madde idag, har äver varit på riskettan.. -.- sööög!  sitta på körskolan i 3 timmar och bara lyssna på sånt som man redan visste typ .. hm, förbättrade inte min dag direkt.. och så e min bror hos lizette, så nu e jag själv.. fan! vilken jävla dag. jag borde sova bort den nu! funderar fan på det. för det finns inge kul alls att göra på datorn iaf!  -.- trööööögt!

jag vill ha en ny gitarr, förslag?
min låt e också klar, inge vida speciell. menmen..


herefint ni iaf! =)

bror nördar, men jag saknar det.....



flygfest

hallo, flygfest idag. sööög!  haha ville bara hem. såå nu e jag hemma :D ska till Madde och chilla lite med film och tv-spel :) trevligt. sen kommer kanske booysen sen också, vi får se.

btw, har iaf varit v.i.p gäst idag på flygfesten :] statuus.  fick ta allt som fanns i kiosken gratis :D, typ läsk, glass, chips, hamburgare, ännu mer läsk. asnice! :D


nu ska jag på ica, hyra film. en skräck vill jag se :D! hare fint (: <3


natt

inatt är det mörkt. om några timmar ska jag upp. ska till d-j, vill inte . orkar inte . vill vara i malung elr åka till Lina i älvdalen :o !! vafaaaiiin. :(  nu ska jag sova bort allt skit. pussgodnatt.

'
jag och madde goes gråhåriga (y)

baad

jag badade faktiskt idag, till midjan iaf :'D det va sjukt kallt i vattnet. fast både madde och jesper badade ändå ;o .  
snart blir det flööt pizza med madde, patric och jesper :D gott (a) längesen man åt pizza!   

nu är det faktiskt bara 14 dagar kvar, ja 2 veckor alltså tills jag flyttar. sjukt kul! det känns överbra :D jag hade inte pallat stanna i malung :p 

ni ska få se lite bilder på min lägenhet. det är en tre, så delar den med en annan :D.
själv tkr jag lägenheten e rätt okej, inte den modernaste elr finaste , men duger helt klart :P 
hag har ju inte varit där än och ställt i ordning inreding och sånt :p menmen ..

sovrum

sovrum igen ( tycker inte om att tapeten ser un sådär vid sängen :O!! )

badrum

hall

kök

vardagsrum

vardagsrum igen



jahaa, där ska jag bo i tre år framöver nu :P


harebra :*


yeeah

 
fiiah&toovah

ni förstår inte hur ont dte gör i mina fingrar på vänster han för tillfället. jag kan knappt skriva :O haha.. jag får helt enkelt skylla mig själv,  det är inte alltid bra med för mkt gitarrspelning..
 
men nu tillbaka till livet ;p wowow, har klippt gräset idag :) med en åkgräsklippare (y) jag kan då säga att jag körde in i nästan varje träd/buske som stod på gården :s och så har jag får massa kvistar i huvudet .. ONT :(:(     (a)




nu ska jag te morbror på fika :D  bye

göteborg

vart i göteborg ett antal dagar nu =) mkt trevligt.  inte så mkt shopping för min del, hittar ju ingenting :O =(


jaja..    nu blire mat. återkommer :D 


today

idag blir det mkt packning. imorn bär det av till götet :) det ska bli skapligt nice dedå! 

jag tänker såhär, visst får man vara hur man vill? se ut hur man vill? tycka som man vill?  enligt en viss procent av sveriges befolkning får man inte det, varför? 
bot finns inte. det är bara DU som kan ändra på dig.

tänk att varje människa är unik, det fin f*an ingen som är EXAKT som jag. lika må man vara , men jag är jag. och du är du! det är det som är bra. jag kan bara rätta mig efter mig själv när det gäller att jämföra och sånt. jag menar liksom, jag kan inte jämföra mig med dig om hur jag ska va!? för jag är ju jag ;o 


aja, hur som haver. här kommer en liten klädbild :) så får ni se hur man kommer se ut idag.  =)



Dagens outfit dåra:

Linne (under blusen) - jc, 129 kr
Blus - H&M, 149 kr
Bälte - H&M, 99 kr
Shorts - Cubus, 199 kr
Skor (som inte riktigt syns) - Skohuset, 299 kr

priserna är bara ca priser. kan inte alla i huvudet :) 


hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!

RSS 2.0