host

idol nuuuu =) chill jao! 






är dåååååligt sugen!

man är väl tät

sådärja. snabb som en gås är man!




Wow, helt sjukt att jag köpt vinterskor ;)


myströjan :D

Leggins


Helt sjukt mesvanlig tröja


Hängöron


Piercingar. Köpte gitarren i sthlm och den andra i mlg


Dyrjävla sminket ;D


hmm, hemligt kanske? ;)



fia är shoppingsugen.. igen. behöver jeans!

(Y)

tänkte bara uppdatera mig lite :) låter bra, huh?
Stockholm ägde rumpa! Dock inte så mkt shopping som jag hade velat (A) men gjorde ändå mig av med över 2000 spänn!?!? sick ju. 

aja, kommer upp lite bilder på vad jag har köpt snart :D ska bara tömma kameran ;) BRA VA!?


BRB

höö

jag lever :D bara så alla vet :)

stooockholm

skapligt slapp dag idag ;) började halv 1 och slutade halv 3. ja, x-veckorna är ganska njut vill jag lova! och imorgon blir det STOCKHOLM med min homiiieegiiirls! vi åker vid 11 så måste se till at ha allt packat och klart idag =) sen kommer vi fram till arlanda runt 3(?) vi ska bo hos tessos moster i Sigtuna om jag inte minns fel!? (A) aja.. sen på fredag ska vi besöka amelia (tidningen you know). och sen blir det förmodligen shopping och på kvällen bio med maria, pillo och karin som åker dit idag :D vi stannar tills på söndag! såååå, SES DÅ :D!

nu ska jag snyta mig innan jag dör av att jag inte kan andas och fortsätta vänta på bättre tider tills pojkvännen kommer :D

hejsvejs!

mjapp

nyss hemkommen från ishallen. kollade på lite bandyträning :) alltså, jag saknar faktiskt hockeyn, dock blir jag besviken på malungs damlag. det sägs att det är 6 st på träningarna!? rätt val att jag flyttade hit med andra ord!
MIF


nej , idol bliiiiiiiir :D

miunk+bildos

muuuuunktime :D har bakat feta munkar idag med moa och ludde. har dock inte smakat någon än, är fett less på lukten av dom (a)
fiiiint!

tog även en tur på curlinghallen med moa, patz och victor och lekte lite =)
curling är cul ;D


hmmm, sova?

tvätt

drar och tvättar nu! behööööööövligt! 

HEJDÅ :D

fys

nu drar jag iväg och fysar lite. sen blir det att fixa tågbiljetter till stockholm och hämta ut dom och den till gävle. Ska ju hem till fina malung i helgen och träna lite.
men måste rusa! heeeeeeejdå

tröjt

är sjukt trött och så har man huvudvärk på det... kanske bäst att sova!? mmmmmm.....

efter

sjukt kallt och äckligt väder det är här nu. sitter här och fryser och spelar run (a) hatar att jag inte klara level 50 :o livet suger ibland :p

lite småsaker som jag köpte förra veckan med camillo. min kamerasladd har varit försvunnen därför är jag seeeeeeeg med allt :D höhöhö. men nu har jag hittat den, kung

inte mkt att lägga under julgranen. men behövde verkligen en plånbok. min andra var rätt så sönder om man säger så ;) valde mellan den och en rosa, helt sjukt att jag inte tog den rosa.. så fick ju lov att köpa ett par rosa örhängen också (a)



heiiidå

kvinnligt

nuså har jag och moa tagit oss en tur och hämtat lite vin, säger inte till vem ;)
så nu någon gång i veckan elr nått blire idoltittande, vin och ostbågar (Y) såååå kvinnligt!

Annars har dagen bestått av skola, träning, mat och tv =) soft!

nu blir det att kolla klart på biggest loser och sen lite two and a half men och sex education.



bjuder på en gammbild :D 

Godkväll!

(y)

Sitte och gör en finfin blogg här i skolan. okej, det suger! höhö.. mormormillz & farmorsofia (Y)


HEJDÅ

IDOL

weeei, snart börjar idol 2010! :D så najs!  det roligaste är ju nu, audition!! så otroligt kul att se människor göra bort sig ;)  Det ska jag göra nästa år, LÄTT!!! haha, elr?



GITARRRRR :D<3

kissnödig

tjolahopp. kon hem från skolan för en timme sen typ. så sjukt seg seg dag vill jag lova! suck.. och min rygg blir fan inte bra av de där tabletterna heller. elr nja, självklart har det blivit bättre, men jag vågar ju inte belasta ryggen nu. pallar inte ha lika ont som förut igen..... men ska iaf försöka ta min till gymmet imorgonbitti så får vi se hur mycket skada ryggen tar ;; 

Jag skulle behöva gå på ica, fast vet dock inte vad jag ska köpa... men känns som att det var åratal sen jag va där :o på tal om ica, ni vet milf-tröjan jag besällde? den har inte kommit ÄN, och jag beställde den i torsdags. livet suger. aja, ska deppa vidare och äta den snuskiga maten man får med sig från skolan ;) köttbullspytt idag -.- 


???? ;D



RÖSTA!!

okej, nu tycker jag att alla ska rösta på vår film!!! Vi är nummer 6 =) 

noo-maraton 2010, en film av MASC ;D


det här är alltså filmtävlingen som jag har skrivit om. vi höll på hela lördagen och natten till söndag. kuuuul :D + att vi är bäst ;)

byeeo




:o

VA!? VAD ÄR DET JAG SER? kan inte vara sant???????

trött!

nu är man då skapligt trött. dock satt vi bara uppe till typ 3, så fick sova ganska tidigt i år mot förra året. men nu är det såhär att filmerna som är med i tävlingen kommer att komma ut på nätet snart. så då är det bara att börja rösta på vår film ;) TACK!


har precis duschat vilket var enooooormt nice :D nu ska jag bara orka laga lite mat, har inte ätit nåt sen igår kväll. ajdå... väntar även på att prytz ska komma med nå tabletter för min rygg. den kan dö om den vill, så sjukt irriterande! aja, hoppas det blir bättre av tabletterna :s

bye

anger

ååååååååh, jag borde gå i taket nu. i min egen lilla värld gör jag då det. Varför ska det vara så svårt att TÄNKA? förut var jag bara ledsen och besviken, men nu är jag arg. är det ett skämt elr!? shit, måste bara hä ur mig lite...



ryck upp dig säger camilla. okej bf, i will! för imorn ska vi äga!!!<3

är det värt att

vänta........?

jaop

något tråkig fredag, eller ganska okej fredag. lite smypyssel och discgolf
blev ingenting hos delnia ikväll, så bli väl att titta tv som vanligt =) ganska skönt iofs, då kommer man upp utvilad imorgon till tävlingen ;D

ska nog laga lite mat snart, orkar inte just nu. 


känns lite depp, okej...

kung

sitter och kollar på nån skum film. är så sjukt trött, hade varit wonderful att mysa ner sig i sängen :D det bliiir, snart (a)

Millzpillz färgning blev kung tyckte jag (eftersom att det var jag som färgade). tihi! + att hon kom på en smartismarti grej som kommer få mig att kunna äga till det lite imorn ;) hehe.

NATTISNATTI!

goett

tur att min rygg mår bra, måste nog käka tabletter. pissit värre vill jag lova. jag vill bara lägga mig på mage och äga lite och hoppas på att det blir bättre när jag reser mig upp. men jag pröva, och det funkade inte..

sitter och väntar på att camilla ska pallra sig hit. ska färga hennes hår, mörkt. hihi, vi får väl se hur det slutar :p 


fredag imorn, blir troligen mys hos dellis med bästa folket =) dock en nykter kväll förmodligen. kommer ju troligen få tabletter, och kommer säker inte få dricka om jag äter dom + att jag och camilla måste upp typ 8 på lördag morgon för att åka till sundsvall och vara med i noo maraton. lite surt jao. menmen, vår film kommer äga i år igen ;) host


film från förra året, FUUL! ;)


åh herregud -.-

kallt!

Kom hem från geniernas nollning för ett tag sen, det sög :p stank typ surströmming över hela ka5, mys säger jag bara. och kallt var det också, typ 5 grader. kändes det som iaf.. alltså en ganska ovärd kväll.

Tänkte hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa lite om kameran, eller bara se en film. det visar sig vad jag orkar med =) 




sitter och snackar med maliniooo =) fina sms hon får ;D

jaha

Hallu! just nu sitter jag och suger på en kula, kollar lite på tv och är allmänt cool. typ. 
Seg dag i skolan, satt vid datorn hela dagen typ, snacka om huvudvärk nudå.. är hungrig också, dock fick vi grymt skum mat idag från skolan. så antar att jag måste laga själv, drygt! tar ett äpple ist ;)

ses!



RSS 2.0