fredag

jag saknar min gitarr =( !! det är ju en stor sorg att inte få spela på såhär länge ;s
asså lovet har gått för fort ;o det känns inge bra alls, fast det ska bli kul å komma tbx till härnta, saknar camilla lite till och lite mera för varje dag ;D <3 vi är mer än bra!


aja, iaf så tänker jag ta mig en dusch snart sen lite senare blire ishallen och kolla på kusinens match (: curling idag kanske? 

tack för inatt Elsa! även om du plågade mig enormt ;) <3





-.-

jag säger bara, malungs if damishockey (n)

malung

hemma, känns SOM VANLIGT! 


trött på allt just nu, hejdå

ne o popcorn <3

jaha, då va man snart hemma. rättså skönt faktiskt, har fett ont i huvudet. så vill bara hem och sova! 
igår va en bra dag, elr kanske inte bästa. men ändå :D jag och camilla har fullbordade nästan 3 saker på våran lista. haha! kung (a) popcorn och musik <3

nu har jag typ inge ström kvar på min datorn, 
jag kommer iaf sakna min lilla galning till kompis! vem ska jag nu skratta med varje dag?? :( <3

poppning pågår :D , så sjukt jäkla störda vi är :'D <3



att tjuvlyssna är en glädje i sig

imorn, fredag, elr lördag om man så gärna vill det, hur som helst, saker och ting börjar falla på plats på min och camiies lista, "saker som skall genomföras innan ettans slut" :'D 


Godnatt bby!

lov

snart lov :D awesome! 
far hem på lördag vid 11, kommer hem kvart i sju. sover nog hos mina små kusiner (: dom saknar tydligen mig :} höhö, och jag dom såklart. sen på söndag morgon blire en lång busstur till stockholm, för att sen ta den rutinerade färjan med min älskade malin :D <3 om vi kmr ha skoj, som vanligt.



Jag saknar min Elsa!!


flyga kan jag

Liiite humor behövs iaf :'D





hål

har hål till kvart över, och det är tråkigt. tur att jag och camilla kan dansa :'D HEJDÅ

nördbarn

och vilka är bra på datorkunskap ;) JAG OCH CAMIIE :D MVG-barn ;D .. ville bara säga det ! :::D <3

rubriker är överskattade enligt camilla

hejhopp, camilla leker i photoshop, med massa bilder på mig ;o? haha, om vi har kul, förutom att äckeltreorna har tagit studion på våran lektionstid !! fyfy..
jag har iaf ingen lust att redigerna bilder just nu. det är roligare att kolla på när camilla leker :D för hon e ju så duktig :* haha.

det blir nog ingen fys för mig idag, men går nog dit och umgås litt :D höhö. match ikväll????


.

släpp mig fri, snälla

regn

hej på er! det är pissväder ute, kan inte göra nånting, nu när man äntligen har blivit någorlunda frisk liksom!? vill inte ha regn! 

fick lust att laga mat nyss :D men kom på att jag nyss ätit i skolan typ.. så måste vänta lite. tänkte plugga lite natur, men har ingen lust.. så då gör man det inte (a) 


jag vill ha rhodos!!!

weird

Liite förvirrad jag är nudå :P haha. är ju sjuk idag också, så va hemma från skolan. sen när jag ligger i soffan åå typ sover så knackar det på dörren, galet weird, för vem vill komma på besök till våran sjukspridda lägenhet? aja iaf, dörren va olåst, så jag väntade bara på att det skulle komma in nån, men neej.. så knackade det igen, så jag fick väl häva mig upp ur soffan och vingla mig fram te dörren åå öppna den, och till min mer än största förvåning står mina föräldrar där!??!?! vafaaan är det som pågår xD hahaha, jag blev rädd liksom. trevligt att träffa dom ett tag :) va längesen :D och är riktigt stolt över migsjälv att jag växt förbi mamma (a) höhö! men ofta dom åker över 40 mil liksom?? så ska dom stanna tills fredag och sen åka nån annan stans på nån spabehandling! hehe. 

ses!

illa

okej, jag skriver bara för nickos skull :)

bra att ni vann idag tjejer och ludde :) det gjorde min dag liiite bättre :D
blir iaf ingen skola för mig imorn, fy för att jag inte får ha kul med camiie! det gillas inte. tkr extremt synd om dig faktiskt. vi får hoppas på att du träffar morfar, mjau, tuggis osv ;) 


nu orkar jag inte skriva mer,
mår allmänt obra, tänker gå och sova nu.

faktiskt

Tänkte faktiskt äta nu, sen tänkte jag faktiskt spela lite match. inge vida pepp ;s haha, jag och moa med några gamlingar, mot några gamlingar.. hmm!? 


har ingen lust, ork elr vilja för det här nu

.

blä på att min bogg ser helt fail ut på andra webbläsare! ;s

blä

hejhopp, det är kallt i min lägenhet :( funderar på att duscha, och kanske kolla lite på camilla när hon spelar basket! men ingen vill ju följa -.- sug! det får väl bli att plugga ist, jag oooorkar inte! + att min dator e segast i världen så den pallar inte med nånting förtillfället.. 

nej nu ska jag spela gitarr :D sen duscha elr kanske träna om jag orkar. och så antar jag att jag lär plugga också..! hör av dig (: 0730557392!




jag saknar er! <3



.

varför är jag såhär?

Alone

Nu är jag ensam tills måndag. Kommer sakna min lilla sambo, men lycka till i Basel bästa :D! <3 

Imorgon har jag ingen skola, ska på nån föreläsning och nå annat tills ett. sen har vi ju tydligen ingen svenska den här veckan så då slipper jag gå till skolan (y) ! Får bli att plugga hemma ist. måste vara klar med svenska uppsatsen på söndag. jobbigt. just nu är jag inge pepp på att plugga alls. får bli mat ist :D chaoo


snart åker vi båååt och har det så jävla kul!! <3

!!

Har precis gjort klar datakunskapsprovet.. bläblä. sitter och väntar på att camilla ska bli klar. snällt av mig att vänta tycker jag! :)

idag blire först träning, sen senare på kvällen match. hm, hur ska jag hinna engelska och musik?


Skyndaskynda camiie!! :D


we are one



RSS 2.0