drygjävlajävel

hallå. sitter hemma och pluggar massa samhälle. är så jävla trött på prov nu alltså, vill bara bli klar med allting och känna att amn är liiite fri ett tag.
imorgon blir det skola och sen en långjävla tågresa hem till malung. Bror och gurra åker med som tur är. 

Ska väl slänga i mig lite pannkakor och sen fortsätta plugga. måste även hinna packa, och ludde har min väska, kult.... orkar inte hämta

hejs!

mupp

funderar på att krypa ner i sängen med min rosa filt inlindad runt mig. skulle inte vara helt fel nu känner jag. känns så jävla underbart att inte behöva ställa någon väckarklocka, alltid lika skönt med en ledig helg!

imorgon blire sova, städa, plugga, äta och ha allmänt tråkigt.. precis som ikväll. puss hej hopp...

friday

fredag, och helgen har börjat. har varit på skolan totaly alone typ. ingen i min klass var där:) kult. skulle skriva ett prov som jag missade när jag var på sm, gick nog bra hoppas jag.
ska snart hoppa in i duschen och sen äta lite, sen blire att vara barnvakt vid 5 tiden. sen får vi väl se vad kvällen har att erbjuda.

nästa vecka beger jag mig till norge, närmare bestämt oppdal och lirar lite curling med mor och far och sen vidare hem för en kort vistelse i hemorten och sedan vidare till norrköping för mixed-sm med familjen. skojs:)



hemmaaa

4e plats på mitt första JVM är egentligen inte fyskam :)

RSS 2.0