lite smått sådär

okejokej, mkt fin uppdatering jag har! hihi (y) elr så inte. just nu är den en mycket onödig detalj i mitt liv! isen försvinner liksom snart, och då blir det inge mer curling :( illa! ser iaf fram emot mixed-sm om två helgen, elr tre blir det nog om man räknar med denna (a) då fyller jag år också :D höhö!
nu i helgen ska jag iaf till Umeå och spela elitseriekval, ojoj. vi blev intervjuade av allehanda också, så nu ska vi tydligen va med där också. okul! okej, nu känns det bara som att jag babblar på om ingenting vilket jag också gör i och för sig (a)

nej nu ska jag sluta, vill bara säga att veckan har gått fooort (A) två dagar i skolan och två dagar ledigt, bara lillfredagen kvar nu :D


byyyeoo


saknardigsaknardig!!!


kung

haft sjukt kul på jvm i schweiz :D lillpojkarna gjorde det kanoners, kom 6a (Y) och tjejerna gick ju och vann, haah! KUNG :D

något som är mindre kung är att det är skola imorn, så antar att det är dags för sängen =)

kort

skönt att få sova ut lite. fast jag känner mig extrem LAT!! :s menmen.
nu måste jag packa, har typ inte packat någonting :s jobbigt läge jao!

BYEBYE

kul liv



nattmacka är nog det bästa som finns!!!

idag mår jag småkasst, som vanligt. mitt huvud har bankat ständigt hela dagen.. så bli nog ingen skola imorgon heller.... vilken innebär - LOV! skönt. fast mindre skönt att jag är sjuk just nu när det är JVM :( hoppas på att det blir bättre imorn, jag får knarka ipren elr nå..

hur som haver, jag har hört talas om att sömn är det bästa botemedlet om man är sjuker.. såååååå, GODNATT



gulligtjej93/p

haha, patric vad har du gjort med mig (A) !?


just nu mår jag inge vidare :S ååååååh va less jag blir! frisk nujatack :} ska iaf sova, så får vi se om jag orkar pallra mig till skolan. 
nu äre sovtajm!

bye



muuums

ååh men kul med skidtur imorn.. inte. ännu bättre när jag mår som jag mår -.- men nu ska vi se det från den ljusa sidan, jag och camilla lyckades hamna i samma grupp, OTROLIGT! ;)

Nu är jag trötter, så nu vi får se om jag lyckas sova lite mer idag än vad jag gjorde igår (: GODNATT FJANTAR!

RSS 2.0