pfft

patetiskt är ordet

nattinlägg?

sova är överskattat.. fast skulle vilja göra det nu (a)
Skönt med x-vecka och att provet är skrivet och klart iaf. imorgon bli det curling, skola, hem, gym, basta med bf, repa och hem igen. mys blire tror jag :)

På fredag beger jag mig till huvudstaden och tränar lite, det blir sweet ;) BTW, har jag berättat? I'm going to SCOTLAND! :D vann ju JSM i början av året och kommer nu spela JVM i Perth i Skottland i mars. hur nice? huh;) melike! minns ju förra året när jag åkte med bror min till Schweiz när han spelade JVM. Men nu är det min tur att spela och hans tur att följa och kolla ;D mohaha (Y)


aja nog om allt.

saknar min älskling bredvid mig nu, mmmmmhm..


<3


'

du är det finaste som finns<3



2011

men halloj :) ska lägga mig och sova nu, ska upp tidigt imorgon och åka till stockholm och sen kryssning tills måndag :) har typ packat hela dagen eftersom jag inte kommer vara hemma nånting innan jag åker tillbaka till härnösand :p

Hade en trevlig nyår igår, åt lite mat hos malin och hade det allmänt trevligt:) Sen åkte jag till valvet och mötte upp elsa, elin, sofi, virre och lite andra folk från gammklassen :D sjukt nice där, spelade massa gitarr och sjöng och lyssna på när pojkarna spelade :D looovely!


jag och bror min:)


Nenuså, godnatt:)


RSS 2.0