nattiii

säger godnatt, men fortsätter att kolla på jackass med moa, patz, gurra och patric ;)

seeyaa!



livet är kult right now :)

MILF

klicka nyss hem en sklapligt nice tröja ;) om jag gillar den ^^
dock fanns den bara i L, meeeeen jag är biff, så det är lurr ;)


vad tycks :D?

från junkyard

Hämnden är ljuv!

Men heeej alla glada! ett tag sen nu. har inte riktigt orkat att blogga nu efter köpenhamn, så tänkte passa på nu =)
Det gick helt okej i Köpenhamn i helgen. 2 vinster och 2 förluster, bra för att inte ha varit på is på ett halvår ovh inte ha tränat med nya laget alls :) feels good! Nu väntar bara en fullspäckad säsong :D

Var nyss på årsmöte med CA90, dötrist ;) sen gick jag moa och sara och hämtade gymkort så nu är det väl bara att sätta igång och pumpa lite ;D aja, sen drog jag och mois hem och fixa vår postlåda som våra nya grannar hade tagit till sin egen och dragit bort våra namn som redan satt på. så vi tog bort deras namn och satt dit våra igen, lite större och lite bättre ;)


fint =)


m

åh va trött det går att vara då. och hungrig är jag också.. livet suger!

packafiasväska

packar för fullt nu. känner att det är lika bra att göra det nu ist för att stressa sönder imorn. hihi, åker ju till danmark på torsdag och påbörjar min curlingsäsong ;) NJUT! 

Sambon Moa sitter här och nöter sims, hehe! gjorde det förut jag också. så jävla noerd, i know. men flydde fältet med min bf camilla och åkte och lyssnade lite på nitro som repade :D KUNG! 

neeejheeej, ska hoppa in i duschen, packa klart och krypa ner i min säng, alone :(



överskattat med rubrik :D

tjohoj. ligger i sängen och väntar på att klockan ska bli fyra. ska tillbaka till skolan och ha lite curlinginfo typ. pepp. not. dock vill jag börja träna!!!
aja, är sjukt hungrig nu, så mat blir! byeeoo =)


trötttt

för ovanlighetens skull är Sofia Mabergs trött. Mycket märkligt tycker jag ;) eller?
har i stort sett bara legat i soffan idag. var på ica en sväng bara och köpte lite bacon, höhö. nu blir det att glutta lite mer tv. är ju fångarna på fortet, vi får väl se hur det är. det var ju bra när man var liten ;)


(Snart ett år sen)
Fint att träffa flickorna idag! Saknat er som f*n! och Maria, Tesso och Josso som inte var med förra året på skolfotot =)

måå

första skoldagen idag. hur ovärt som helst! fick dock fika :D fast det var faktiskt inte så oväntat ;) Skola äger!

DANMARK I HELGEN!!!! cuuuuurliiiing weeeeeeeeeeiiiii<3

lovely

om nåååågra timmar befinner man sig i härnta :D lovely! får äntligen pussa sönder min älskling (a) och får äntligen träffa bästa klassen eveeer! hur njut är inte det liksom!!! 

Nu är jag trött som en gås, och jag har fortfarande mycket att stå i imorgon innan vi åker. (vilket vi gör vid 12 tiden ungefär, vilket i sin tur betyder att jag måste gå upp runt 8-9........ gaaah, men det äre värt!)



Älskling<3

slut

ååh, va seg jag är i huvudet nu. är helt lost, vet inte alls om jag har packat i allt elr inte. För dom som inte vet så åker jag till Härnösand imorgon och börjar plugga igen. Iaf, skulle behöva sova middag elr nåt, men eftersom det är kväll så är det nog ingen bra idé..
Nu ska jag försöka samla kratf och bli klar med så mycket som möjligt, fööör senare blire filmtajm med bästa grannen Elin, min bror och Emma. Skönt att få slappna av lite!

Nej, måste raska pååååååå........

femtioöre

har varit på banken och hämtat rör nu, så ska iväg och lämna mina kära 50-öringar om ett tag :( i will miss them!
ville bara säga tack till alla som bidragit i min lilla samling. har dock inte varit så mkt samlande det senaste året, men lyckades iaf kamma ihop några stycken. fast det känns ju lite snopet, tänk om det hade varit tior liksom!


hm, undra hur mkt det är..? mvg-barnet har inte orkat räkna än ;)


segj*vel

sitter nu och väntar på att min bror ska duscha färdig, han är så grymt seg! alltså, är det normalt att killar står i duschen i 30 min? vad gör han egentligen där inne... anledningen till att jag väntar så förbrilt är ju självklart att jag behöver en chaufför, vad annars? blir så less på att inte ha ett körkort själv -.-
sen blir det väl att åka till malin och hämta pengar, panta äckelburkar, besöka handelsbanken och äta bullar hos farmor. ciao!


seg brooooooooooooor

mohaha

wooow, datorn har inte varit i riktigt full gång idag. vilket betydde: inget bloggande ;) SKÖNT! elr?
har packat ner alla kläder i min rosa fiiiina resväska nu- tänk er, allt fick plats ;) fast just ja, har don nere i tvätten också -.- imorgon har jag mycket att stå i. måste panta burkar, hämta pengar, fixa med mina 50-öringar, packa i allt skrot som ska med upp till härnta osv..

nu dööödar bror min mig om jag inte laddar hem how i met your mother åt honom, vilket betyder att jag inte lever imorgon :D mohahha! nejmen, blir film nu tror jag. bror vill mysa :') 

good night!


på båtN, mmmmmmmmh

snow?

okej, jag VET att det inte är vinter, att det inte snöar eller något sånt. och jag VET att det snöar på min blogg.. lite opassande, okej. meeeeen är inte det liiiite charmigt ändå så säg, mysigt med lite vinterkänslor ^^



i Flims förra året på JVM :D what beauty feels like

SJP NYC

klickade hem SJP nya parfym för nån dag sen, den kom idag efter allt strul :) fick även lite andra prover med för besväret ;) hehe



blev liiite besviken må jag säga, dock vet jag egentligen inte vilken lukt jag vill ha. har liksom inte hittat favoriten än. som tur är så är den inte så stark som alla anda "fjortisparfymer". okej jag kallar dom det nu, bara så att alla ska förstå vilka jag menar ;) fast dom luktar väl gott, och killarna faller som små dominobrickor.. meeen, inte riktigt min grej ;)


nuså blir det nog godnatt, eller tror jag slår på en film och kryper ner i sängen (y)

segt

hatar såna här dagar! när man absolut inte gör nååååånting -.- 
i förmiddags var jag iaf iväg med mamma på ta till vara, urbotat tråkigt vill jag lova. sen åkte jag hem och dog framför tvn tills jag kom på att mina gratis sms var slut, OH NO mitt liv går under! fick lov att brutalringa till mamma så att hon kunde ladda kortet igen, men svarade hon? NEJ! åh, livet suger. hon ringde dock upp ca 10 min senare vilket betyder att jag har pengar och gratis sms igen ;D



nyvaken tjej, jao (y)

give me friday

tänka göra ett snabbt skitinlägg såhär på kvällskvisten eftersom jag har så sjukt tråkigt :D

sitter just nu fortfarande i soffan och degar, så otroligt tråkigt! men vad finns det att göra i den här skitbyn, jo ingenting! vill bara att det ska bli fredag nunununu!

som sagt, skitinlägg vare ja... godnatt



saknar min BF :( <3



time to do this shit again?

tjingelojj, tar upp bloggkarriären igeeen!!!! eller? det visar sig... ;)

iaf, just nu sitter jag nyduschad och mätt som en get och mår i soffan. lyssnar på lite NITRO<3 och är allmänt fet. japp. fast känner mig inte så fet, va ju ute och sprang ganska nyss liksom, höhö.

hur som haver, om 4 dager är jag i "underbara" härnta igen! okej, det är inte härnösand som är underbart utan allt och alla där :D saknar vännerna, klassen och pojken min! tihi


jäääääättttttttteeeeeee snnnnneeeee tjjjjjjeeeeeejjjjjj :DDDDDDD


RSS 2.0