.

Känslan av att sakna det

luftmadrass,popcorn&brunabitar

Sjukt pepp på luftmadrass, popcorn och brunabitar imorn på hålet ;) elr hur camiie! :D

haha, jag borde sova.. jag suger på att sova -.- inatt drömde jag värsta konstigt, asså jag menare. det va sjukt läskigt. fast inte för att det va nå monster med i drömmen , men ändå (a) ! 

Nån som hatar datakunskap med Sara mer än jag!? jag blir i iiiilks! :P 




och min dator e fett seg så kan inte ladda upp bilder.. puss

(y)

jag är så bäst på att uppdatera (y) yes! inte.
och förra inlägget skulle jag ju skriva lite mer på och förklara lite, men njaa.. inge lust ;D rättså mkt fel just nu :D haha, men lever man livet så gör man..

//förlåt för att jag finns också,  men vill bara säga att det inte är mitt fel!!! :}



1% lucky today ?

jag borde gör nånting vettigt nu, så därför ska jag tvätta (y) wiie. man känner sig liite duktig iaf när man gör sånt ;D (a) 
just nu tittar jag på älskade 2½ men :D melike, sen blire idol som jag melikear ännu mer xD , tror faktiskt jag ska unna mig en chokladbit nu , hade vart nice! 

jag vill bara tacka alla som vill bli tackade, vet inte varför. känner att jag vill få ur mig en gnutta glädje från denna 1% lucky day.. ( kan berätta varför min dag är så "lyckad" senare, för kommer säkert att hinna hända mer saker innan denna dag äntligen är över) .. + att jag och camilla e på hejhumör. så bli inte förvänade om nån av hos råkar slinka ur oss ett hej nångång :D det är ju såååå trevligt när man säger hej :D xD

men ni får ursäkta, jag vill se tv nu. kommer väl kanske ett litet inlägg ikväll nångång, om jag inte totaldäckar på soffan som igår (a)

den där dagen

en månad har gått och jag mår bra :D har försökt haft lite hemlängtan, men det går inte än :'p kommer väl senare antar jag! 

chillkväll med pojkarna och rosa, såg tv och käka popcorn :D hemmagjorda av patric och jesper ;) duktiga dom är! :'D
funderar på att sova snart , men är så mkt socialt folk på msn så då e det ju inge kul att gå och lägga sig.


asså sjukt niiice :D skojar inte, dåååliigt glad da ;) :*



pepp för röjj i helgen dåå!!

palla

längesen nu, höhö! men jag orkar inte skriva, inte nu heller xD såå hejdå :*



happy feeling

aoow, min gitarr har anlänt till mina armar :D om det är chill. älskar den :]
ska sova nu! pallar inte vara trött nå mer. beeptest avklarat, nöjd. bara resten av testveckan kvar nu -.- ser inte fram emot brutalbänken!

godnight, :*
another happy feeling, du<3

mmmmmhm :')

hej&hå
jaha, nu sitter man här, själv, en lördagskväll. kan va skönt ibland, som det är nu :D älskar't. har inge emot socialt umgänge, men just nu vill jag bara sitta för mig själv, se på tv, spela gitarr, nörda dator osv. fast snart blire sängen, är extremt slak efter ett antal timmar curling idag :D men kul äre!

imorn blir åå sova tills jag VAKNAR ! sjukt skönt, första gången på mycket länge :D sen börjar den veckliga inte-göra-någontong-söndagen igen. fastd et kan vara chill ibland det också :)
fast nästa helg får vi hoppas på lite röjj! fest med klassen kanske?! jag och sandra försöker iaf :'D <3



ååh, jag är sjukt förälskad i hur bra han är!!
Calle Kristiansson, från idol - Walking in Memphis

:')
seyah :*

curling

tjohejsan.. inge vidare händelserik dag idag inte! bara sitta hemma och slappa. imorn blire lite mer träning. både gym och fys (: och snart har isen blivit klar också, så då har jag is på torsdagsmorgomr ist för gym :p! det är väl feeetchill dåda! :D 

NU ska jag sova min nattliga sömn, gym som sagt åtta imorn ! chaoo :*


duktiga curlingelever fixar med bona ;)  (y)
curling <3

väntar

hello everybody (: ! slapp dag idag som fain , super ;). nu blire bara tv och dator typ xD. palla gö nånting annat :p
ny header , höhö.. jag hade ingenting för mig, så fick jag lite inspration från msn ;D, ska snart byta igen. när jag orkar fixa till lite pics också :)! 

jag blir snart galen!! när får jag min gitarr, det var mer än en vecka sen jag beställde den! :( vill ha den nuuu! jag lovar att jag kommer att få skorna jag beställde igår före gitarren! ;s intekul..


vises! :*

moviiiie

wiih, börjar kvart över 11 imorn, det behövs kan jag ju säga :p är sjukt trött. fast orkar inte lägga mig riktigt än. =) va med i en tävling igår typ :P man skulle göra en 7 min lång film på 24 timmar. kanske att den kommer upp på yt sen. men iaf, så va te sundsvall idag och kollade på alla bidragen, tyvärr gick vi inte vidare till stckholm, menmen.. bra film av oss iaf (a) , jag, milliz, paulina och mia :D :* höhö! kung, milliz är nog lite trött? hur länge varu uppe xD. över 30 timmar iaf :O ;)
sen var vi på birsta iaf :) skulle köpa skor, men va tror ni!?? fanns såklart inte i min storlek, så får beställa på nätet iaf -.-  asså det e sjukt jobbigt, så jag tröstköpte armband ist (a).


köpta på h&m :)




nu ska jag fortsätta spela supermario innan jag ska sova ;D hööhöh! natti :*

trögdag

världens segaste dag. känns som att klcokan är åtta fast den bara är fem liksom ;s helt sjukt. slutade typ 12 idag iaf :p det är chill. gillade lunschen :) trevligt , och att åka i milliz moppebil! puss på camilla :D<3

jadu, det har typ regnat hela eftermiddagen, fruktansvärt tråkigt. om en halvtimme typ blire väl att kolla på sp's nollning :] höhö, ser inte framemot våran nollning :s xD





Jag och min sambo var på curlinghallen idag också (: och fixa lite med isen.. blir väl att åka dit en sväng imorn också :D asså jag vill på is NUNUNUNU! längtar som fan..  har is nästa vecka , asså vecka 38, höhö. kanske på söndag?, asså nästa söndag xD.. hoppas på det, är extremt pepp nu :P hihii.
nej nu måste jag fixa och trixa lite :D
hare fint, hörs senare ;D :*
miss it!

totö

jag föredrar hemmakvällan framför tv med chips och dipp.
HAHAHAHAH! åh, fett söt dåva ;p


palla börja åtta imorn, engelska -.- är sämst på det ;o sen matte, bläbläblä! åå sen idrott mitt upp i allting xD !? fast slutar typ 12 så det är iaf chill ;) då blire väl att vandra till curlinghallen vid två och hjälpa till lite.
funderar på att bara skita i allting, och försöka gå vidare? hm, det är säkert lätt att säga nu. men jag lovar, det kommer ändra sig snabbt, och sen kommer smma tanke att komma tillbaka igen. har kommit på en smart grej, det finns inget bot för sånt här ;s



läs inte om du inte vill läsa massa trams!!!

Jag skojar inte, det här är fan helt sjukt. asså ni behöver inte fatta ett dugg om vad jag skriver just nu. för det kommer ingen att göra ändå. så sluta läs om du inte är intresserad xD!
har typ aldrig kännt såhär, lycklig, irriterad!? varför kan inget gå min väg. typiskt mej asså x'/ och eftersom jag är jag så blir det inget ändå. fyfy. bläblä. bajsbajs! GAAAH.. fan va komplicerat allt ska va.. jag lovar,  jag vill klara det här. :/
GODNATT!






nån som märker att jag e på pepp humööör (a)?

=)

jahapp, blev en liten film hos gurra med hespen och rosa ikväll (: trevligt ! bli nog åå sova så snart som möjligt, gym imorrn klockan 8. fett drygt! så antar att måste sova NU för att ens orka. höhö!
nattii (: :*

chill

vilodag, som alla andra dagar, ja precis ;) hehe (a)
bara 2 lektioner idag, matte och svenska! chill
jag funderar på att äta lite, skulle vart gott. fast e typ inte hungrig, hm.
nollningen idag va tydligen inställt ;s så bli nästa fredag ist!? jag som hade sett fram emot det xD fast nu kommer det säkert att bli ännu värre om det är på en fredag, då är det ju ingen skola dagen efter , hehe!
det blir bara värre & värre för varje dag!

händelserik onsdag

weeyyh, nu blire att sova! tänk att jag alltid ska sova när jag bloggar xD! aja, stå uuut ;)

imorn händer det mkt, först sovmorron sen matte sen fokussamtal sen lunch sen svenska sen estetiskverksamhet typ ;s tror det e typ bild elr musik elr liknande :P och sen skolfoto och kanske lite engelska? sen senare på kväller blire nollning för ettorna och tvåorna i media -.- haha! uschusch :P undra va bitchtreorna har hittat på nudå!?
men nattiinattii :*
( wiiih, min gitarr skickades todaaay :D:D:D!!)

RSS 2.0